Αγαπητοί φίλοι/ες,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω στην νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα το Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Σε αυτό τον νέο ηλεκτρονικό ιστότοπο, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε οτιδήποτε αφορά τον χώρο της Κυπριακής Διαιτησίας.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου διαιτητών δημιουργήθηκε εδώ και μερικά χρόνια μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας και τών κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ο αρχικός στόχος δημιουργίας της σελίδας ήταν να υπάρχει συνεχής και άμεση ενημέρωση με ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό για τα γεγονότα, τις εκδηλώσεις και γενικότερα όλα όσα αφορούν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η επίσκεψη σας στην νέα μας ιστοσελίδα αλλά και οι εισηγήσεις σας για τροποποιήσεις και εισαγωγή νέων θεμάτων περιεχομένου για συνεχής εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας , είναι μια χειρονομία που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας αλλά παράλληλα μας προσδίδει και περισσότερες ευθύνες για πληρέστερη ενημέρωση σας.

Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Αργυρού
ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Δ.Κ