2 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Π.Α.Α.Ο.Κ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Κ.

2 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Π.Α.Α.Ο.Κ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Κ.

23 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Σ.Δ.Κ.

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου και το Σύνδεσμο Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ., μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 Αιμοδοσία για τα Μέλη και φίλους της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και η προσφορά αίματος έφτασε τα 165μπουκάλια, επιτυχαίνοντας και ξεπερνώντας την μεγαλύτερη δυνατή προσφορά Αίματος. Επίσης λήφθηκαν δείγματα Αίματος, στηρίζοντας το όραμα του Καραΐσκάκειου Ιδρύματος. Η σημαντική προσφορά των Μελών και φίλων του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου έχει καταστεί πλέον θεσμός.

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ., εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Αιμοδοσίας, στους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, όσο και τους Αιμοδότες για την ανταπόκριση και την προσφορά τους στην εκδήλωση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Σ.Δ.Κ.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Δ.Κ.